RECEPTA POSTRE AMB PRÉSSEC

Aumanière de pêche (Creps préssec Ribagorça)

v Ingredients per a les creps / 8 persones
Llet: 0,50 l.
Farina: 0,200 gr.
Ous: 3
Sal fina: 0,002 gr.
Sucre: 0,040 gr.
Mantega: 0,040 gr.

§
SALSA CARAMEL:
Sucre: 0,200 gr.
Nata líquida: 0,050 gr.

§
REBLERT PER A LES CREPS:


Tres o quatre préssecs tallats a daus i saltejats a la paella amb una mica de mantega i sucre. Flamejats amb una mica de licor.

§
REALITZACIÓ DE LES CREPS:


- Ficar en una font la farina en forma de piràmide, deixant un forat,i posar a dins la sal, el sucre i els tres ous.
- Barrejar delicadament amb una vareta, incorporar poc a poc la llet, (la pasta ha d'estar llisa i homogènia, sense grumolls).
- Escalfar una mica la mantega.
- Passar la pasta per un tamís i posar la mantega, remoure i deixar reposar uns quinze minuts.
- Preparar els préssecs.
- Marcar les creps en cocció.
- Omplir amb els daus de préssec, replegar-se i lligar-los en forma de bosseta.
- Preparar la salsa caramel.
- Posar a fondre el caramel, quan comenci a prendre un color fosc, treure'l del foc i afegir la nata líquida movent molt ràpidament.
- Posar la crep en un plat amb una mica de salsa de caramel i decorar al gust.

Bon profit!!!.



BAR RESTAURANT SISQUELLA

Camí La Sisquella, 5

Telèfon: 973 76 02 33



0 comentaris:

Publicar un comentario

INAUGURACIÓ PISCINES MUNICIPALS D'ALFARRÀS

Fotos de la inauguració dia 24 de juny de 2010